Νέα παρουσία στο Διαδίκτυο...
Ιούνιος, 2009
Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό κόμβο του ioannouco.gr, ο οποίος λειτουργεί επίσημα πλέον ώστε μέσα από την σύγχρονη τεχνολογία να αποκτήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρόσβαση στο πλέγμα των υπηρεσιών μας...
Γίνετε μέλος στο ioannouco.gr και ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε έχει την εκτέλεση JavaScripts απενεργοποιημένη.
Κάποιες από τις λειτουργίες του ioannouco.gr θα αδυνατούν να εκτελεστούν με ορθό τρόπο δίχως τη δυνατότητα εκτέλεσης JavaScripts ενεργοποιημένη.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Η «Ι. ΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ», ιδρύθηκε το 1986, ως ομόρρυθμος εταιρεία, από δύο αδέλφια, τους Ιωάννη και Χρήστο Ιωάννου με τη συμμετοχή του πατέρα τους Γεωργίου, ο οποίος και αποχώρησε το 1988 και απέδωσε ισομερώς το μερίδιό του.

Ο Ιωάννης Ιωάννου γεννήθηκε στη Σκύδρα του ν. Πέλλας το 1953, και από 1/1/1975 έως 31/12/1976 εργάσθηκε στην «ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ», όπου απέκτησε και συμμετοχή στο 10% του μετοχικού της κεφαλαίου. Κατόπιν διετέλεσε Διευθυντής Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη έως και τις 21/12/1986, οπότε και αποχώρησε για να ιδρύσει με τον αδελφό του την «Ι. ΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ».

Ο Χρήστος Ιωάννου γεννήθηκε στην Κομοτηνή το 1965, και έως 31/12/1987 εργάσθηκε στην «ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ», στο τμήμα Διοίκησης και Εξαγωγών, οπότε και αποχώρησε για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την «Ι. ΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ». Είναι πτυχιούχος .του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Από το 1988 η επιχείρηση ασχολείται αποκλειστικά με την τροφοδοσία τροφίμων και δη συντηρημένων ή κατεψυγμένων κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, στην Ανατ. Μακεδονία και τη Θράκη. Έως τις 29/2/2004, διατηρούσε χώρους λειτουργίας και αποθήκευσης, στις εγκαταστάσεις της «ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΕ», με την οποία και διατηρεί σχέση αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των προϊόντων της, για την παραπάνω περιοχή.

Την 1/3/2004 μεταφέρθηκε η έδρα και λειτουργία της επιχείρησης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 m2, στον Ήφαιστο Κομοτηνής, από τους οποίους 1000 m2 αποτελούν ψυκτικούς χώρους, 500 m2 γραμμή συσκευασίας τροφίμων και 500 m2 γραφεία διοίκησης και βοηθητικούς χώρους. Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούν πρότυπο σχεδίασης και εργονομίας καθ’ ότι αποτελούν απαύγασμα της πολύχρονης εμπειρίας μας στο χώρο της παραγωγής και διακίνησης τροφίμων, καθώς έχουν τύχει πολύ ευνοϊκών σχολίων από ειδικούς του χώρου αλλά και παράδειγμα προς μίμηση από συνεργάτες και άλλες επιχειρήσεις για τις εγκαταστάσεις τους.

Η επιχείρηση ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων ήδη από το 1997 και διαβλέποντας τις επερχόμενες εξελίξεις στην παραγωγή και διακίνηση των τροφίμων από το 2001 τηρεί το σύστημα H.A.C.C.P.. Έτσι ήδη από το 2004, στις νέες της εγκαταστάσεις εφαρμόζει το ISO 9001:2000 & HACCP, ενώ από το 2008 έχει πιστοποιηθεί για το πιο εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000:2005.

Σκοπός μας είναι η τήρηση όλων των κανόνων και προδιαγραφών που ισχύουν για τα τρόφιμα, κάτι που κάναμε ούτως ή άλλως πριν ακόμη τη θέσπισή τους ,και φυσικά να συνεχίσουμε αυτή την πολιτική μας, που αποτελεί και πρωταρχικό στόχο της επιχείρησή μας. Ακολούθως πάντα προσπαθούμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες τους ακόμη και πριν αυτές μας γίνουν γνωστές, όπως αποδεικνύεται από παραδείγματα του παρελθόντος, αλλά και γιατί οι πελάτες μας αποτελούν συνεργάτες μας και μάλιστα μακροχρόνιοι.

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του μέλλοντος, διευρύνουμε το είδος αλλά και το βάθος της ποικιλίας των προϊόντων που προμηθεύουμε, ακολουθώντας τις επιταγές της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται αλλά και δημιουργώντας νέα προϊόντα, καθότι από το 1975 προδρομικά και από το 1986 με ίδια μέσα, αποτελούμε πρωτεργάτες στο αντικείμενο της παραγωγής, αποθήκευσης και διάθεσης διατηρημένων τροφίμων, κάτι που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον.

εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών εμφάνιση φωτογραφιών
© 2009 ΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ | Νομικό Σημείωμα
Υλοποίηση © Πάτσαρης Σ. Παναγιώτης
Π.Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Συγχρηματοδοτούμενα Αναπτυξιακά Προγράμματα
800 11 21780 (χωρίς χρέωση)
+30 25310 33131, 33134 (fax)