Νέα παρουσία στο Διαδίκτυο...
Ιούνιος, 2009
Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό κόμβο του ioannouco.gr, ο οποίος λειτουργεί επίσημα πλέον ώστε μέσα από την σύγχρονη τεχνολογία να αποκτήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρόσβαση στο πλέγμα των υπηρεσιών μας...
Γίνετε μέλος στο ioannouco.gr και ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείτε έχει την εκτέλεση JavaScripts απενεργοποιημένη.
Κάποιες από τις λειτουργίες του ioannouco.gr θα αδυνατούν να εκτελεστούν με ορθό τρόπο δίχως τη δυνατότητα εκτέλεσης JavaScripts ενεργοποιημένη.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ: IS0 22000:2005 - H.A.C.C.P.
μεγέθυνση φωτογραφίας
Η επιχείρηση ακολουθεί πιστά τις προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων ήδη από το 1997 και διαβλέποντας τις επερχόμενες εξελίξεις στην παραγωγή και διακίνηση των τροφίμων από το 2001 τηρεί το σύστημα H.A.C.C.P.. Έτσι ήδη από το 2004, στις νέες της εγκαταστάσεις εφαρμόζει το ISO 9001:2000 & HACCP, ενώ από το 2008 έχει πιστοποιηθεί για το πιο εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000:2005.

Σκοπός μας είναι η τήρηση όλων των κανόνων και προδιαγραφών που ισχύουν για τα τρόφιμα, κάτι που κάναμε ούτως ή άλλως πριν ακόμη τη θέσπισή τους ,και φυσικά να συνεχίσουμε αυτή την πολιτική μας, που αποτελεί και πρωταρχικό στόχο της επιχείρησή μας. Ακολούθως πάντα προσπαθούμε να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας και να εξυπηρετούμε τις ανάγκες τους ακόμη και πριν αυτές μας γίνουν γνωστές, όπως αποδεικνύεται από παραδείγματα του παρελθόντος, αλλά και γιατί οι πελάτες μας αποτελούν συνεργάτες μας και μάλιστα μακροχρόνιοι.

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του μέλλοντος, διευρύνουμε το είδος αλλά και το βάθος της ποικιλίας των προϊόντων που προμηθεύουμε, ακολουθώντας τις επιταγές της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται αλλά και δημιουργώντας νέα προϊόντα, καθότι από το 1975 προδρομικά και από το 1986 με ίδια μέσα, αποτελούμε πρωτεργάτες στο αντικείμενο της παραγωγής, αποθήκευσης και διάθεσης διατηρημένων τροφίμων, κάτι που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον.

© 2009 ΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ | Νομικό Σημείωμα
Υλοποίηση © Πάτσαρης Σ. Παναγιώτης
Π.Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Συγχρηματοδοτούμενα Αναπτυξιακά Προγράμματα
800 11 21780 (χωρίς χρέωση)
+30 25310 33131, 33134 (fax)